AssuradeurenGilde b.v.

Bij Assuradeuren Gilde b.v. zoeken we een Verzekeringsadviseur binnendienst!

Geef jij graag verzekeringsadvies aan particuliere klanten?

Verzekeringsadviseur binnendienst

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers. Met deze functie ontplooi je je activiteiten op de afdeling IT. Dit is een jong en dynamisch team die van alle markten thuis is.  Niet kunnen kennen we niet, we gaan net zo lang door totdat we wel weten hoe het moet. De afdeling bestaat uit 11 mensen en wellicht wordt jij de 12e. Eigenlijk zijn we een softwarebedrijf binnen een bedrijf.

AssuradeurenGilde b.v. is een Full Service Provider op gebied van schadeverzekeringen. Hierbij faciliteren wij onze aangesloten business partners (tussenpersonen) in allerlei facetten. Niet alleen onderhouden en ontwikkelen we een state of the art softwareplatform, maar ontzorgen we onze tussenpersonen in verschillende zaken. Bijvoorbeeld op gebied van debiteurenbeheer, telefonie, ict, schadebehandeling etc. Het productaanbod wordt vanuit verschillende volmachten aangeboden. Met een 60-tal collega’s doen we onze business in Coevorden vanwaar jij ook zult gaan werken. Er heerst een informele sfeer, waarbij eigen inbreng op prijs wordt gesteld.

Functiebeschrijving

Als verzekeringsadviseur binnendienst geef je verzekeringsadvies aan particuliere klanten. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten middels acquisitie. Je onderhoudt contacten met klanten en verzekeringsmaatschappijen. Je houdt je bezig met het opstellen van offertes. Bovendien speel je in op kansen voor andere bedrijfsonderdelen zoals hypotheken en de RegioBank.

Profiel

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van WFT Basis en Schade en bij voorkeur ook Inkomen en Vermogen
  • Minimaal 2 jaar ervaring in het geven van verzekeringsadvies
  • Woonachtig in de regio van Coevorden
  • Commerciële, advies- en servicegerichte instelling
  • Zeer communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Enthousiast, flexibel, proactief, doortastend en resultaatgericht
  • Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen met je collega’s

Arbeidsvoorwaarden

AssuradeurenGilde b.v. biedt je een uitdagende functie met prettige werksfeer in een jong, enthousiast en servicegericht team. Je hebt als medewerker van AssuradeurenGilde b.v. goede arbeidsvoorwaarden, waaronder: een marktconform salaris, een premievrije pensioenregeling, korting op je verzekeringen.

Geïnteresseerd?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Alex ten Caat: 0524-524025
Geïnteresseerd in deze functie? Stuur of mail je sollicitatiebrief met CV naar: atencaat@assuradeurengilde.nl

Claudia Hermans-Gawel AssuradeurenGilde b.v.

Word jij onze nieuwe collega?