Over AssuradeurenGilde b.v.

Geschiedenis

AssuradeurenGilde b.v. is oorspronkelijk het volmachtbedrijf voor De Groot Coevorden B.V. (zakelijk) en Reinders Assurantiën B.V. (particulieren en zakelijk) uit Coevorden. Beide kantoren bestaan inmiddels al meer dan 80  jaar. De volmacht geldt voor een 15 verzekeringsmaatschappijen en wordt nog steeds uitgebreid. Bij AssuradeurenGilde b.v. zijn meer dan 200 zelfstandige werkende tussenpersonen aangesloten. Het aantal samenwerkende intermediairs groeit maandelijks.

Compliancy

Onze processen zijn zodanig ingericht dat ze voldoen aan compliance-eisen waardoor, als u werkt volgens deze standaard, u op een efficiente manier uw werk kunt doen. Binnen onze Adviseursmodule zijn de nieuwste functionaliteiten geïmplementeerd en ingericht. Daarnaast wordt er gewerkt met allerlei standaarden in de markt (zoals gepubliceerd door het SIVI) voor een snelle en efficiente  verwerking van de communicatie met onze Backoffice (ANVA) en de diverse webservice koppelingen. Verder werkt AssuradeurenGilde b.v. volgens TNO ISO-richtlijnen waarbinnen de kwaliteit van onze diensten hoog in het vaandel staat .

Regionaal

Wij opereren regionaal als kenniscentrum voor kleine zelfstandige tussenpersonen en wij kiezen daarbij bewust voor de regio Noord-Oost Nederland.  Graag verwijzen we u daarvoor door naar onze adviseurs.

Pakketgedachte

Wij bieden verschillende diensten, maar de pakketgedachte is één van onze speerpunten. Deze pakketgedachte is volledig digitaal verwerkt in onze systemen waarbij u als intermediair gemak en maximale snelheid ervaart met persoonlijke aandacht en bereikbaarheid. Wij ontwikkelen dan ook diverse verzekeringspakketten uit de mix van de verschillende volmachten. Hierdoor brengen wij de beste en de scherpste producten in 1 pakket. Ook op zakelijk gebied breiden wij deze pakketgedachte uit. Ons Employee Benefits pakket en ons MKB pakket bijvoorbeeld. Deze zijn uniek in de markt.

AssuradeurenGilde b.v.

Meer weten?