vacature-hr

Dan is deze stage iets voor jou!

Ben jij een enthousiaste en ondernemende Bachelor- of Masterstudent
die affiniteit heeft met Human Resources?

Vacature Stage HR

Ben jij een enthousiaste en ondernemende Bachelor- of Masterstudent die affiniteit heeft met Human Resources? Dan is deze stage iets voor jou!

Wat ga je doen?

Vanuit de visie dat iedereen onderdeel is van de oplossing, wordt er gewerkt aan de performance van onze professionals. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR-stagiair(e) voor een uitdagende (afstudeer)stage. Assuradeuren Gilde BV is de laatste jaren behoorlijk uitgebreid en bestaat uit meerdere entiteiten. Deze entiteiten hebben allemaal hun eigen arbeidsvoorwaarden, beloningen en personeelsreglementen. Tijdens jouw stage ga je onderzoeken of en hoe Assuradeuren Gilde BV ervoor kan zorgen dat de arbeidsvoorwaarden van de entiteiten geharmoniseerd en geïntegreerd kunnen worden.

Wat verwachten wij van jou?

Je volgt een relevante studie op Human Resources Management gebied en zit in het derde of vierde studiejaar. Je bent flexibel, zelfstandig en schakelt snel. Bovendien vindt het leuk om samen met ons de uitdaging aan te gaan om de entiteiten op elkaar af te stemmen. We werken met verschillende teams binnen de organisatie, zoals Marketing. Je kunt je ook klantgericht opstellen richting die teams. Daarnaast kun jij je goed focussen en beschik je over analytisch vermogen. Tot slot woon je op een gemakkelijke reisafstand van Coevorden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afwisselende en uitdagende stage; 32 tot 40 uur.
  • Een aantrekkelijke werkomgeving binnen een enthousiaste organisatie;
  • Ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing;
  • Een marktconform stagevergoeding;
  • Collegialiteit en een positieve werksfeer;

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze stage? Stuur dan direct je motivatie met CV ter attentie van Rene Bulle naar: rbulle@assuradeurengilde.nl.

Word jij onze nieuwe collega?

Margot Wubkes AssuradeurenGilde b.v.