AssuradeurenGilde B.V. Neemt Voorzorgsmaatregelen Tegen Coronavirus

Het zijn uitzonderlijke tijden. Zondag maakte de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen hebben impact op onze bedrijfsvoering.

Voor en achter de schermen stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening op peil blijft. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM en zullen wij waar nodig direct actie ondernemen. Uiteraard draagt ons kantoor graag bij aan de oproep van de overheid om fysieke contacten tussen medewerkers zo veel mogelijk te voorkomen.

Ons kantoor heeft daarom de volgende maatregelen genomen:

  • Een deel van onze medewerkers werkt vanuit huis;
  • Alle externe afspraken voor de komende drie weken komen te vervallen. Mocht u iets af willen stemmen met onze relatiemanagers of eventueel met onze medewerkers dan zijn deze gewoon bereikbaar en beschikbaar om uw vragen te beantwoorden;
  • We hanteren onze reguliere openingstijden.

Uiteraard kunt u ons bij schades en andere calamiteiten bereiken en zullen wij uw belangen zo goed mogelijk behartigen. Doordat niet alle collega’s fysiek aanwezig zijn kan de afhandeling van vragen soms iets langer duren. Wij proberen dit uiteraard tot een minimum te beperken.

Wij vragen begrip voor de door ons genomen maatregelen. Heeft u vragen of opmerkingen, neemt u dan contact op met uw accountmanager.